archer media  >> bladen  >>  VVP Vademecum
VVP Vademecum 
Titel VVP Vademecum

Het VVP Vademecum is een naslagwerk voor de verzekeringsbranche en aanverwante sectoren. Met het Vademecum bezit u een complete en actuele informatiebron met adresinformatie van bedrijven en instellingen uit alle sectoren van de verzekeringsbranche. Ook nu de Wet op het financieel toezicht in werking is getreden, is het VVP Vademecum de meest complete en actuele informatiebron met ondermeer adresinformatie van bedrijven en instellingen uit alle sectoren van de verzekeringsbranche. Als extra service voor abonnees en losse bestellers zijn de gegevens gratis online te raadplegen waardoor u altijd over de meest actuele gegevens beschikt.

De boekversie van het VVP Vademecum bestaat uit twee delen en kent diverse rubrieken en registers om de juiste gegevens snel te vinden. Namelijk een Bedrijvenregister, Rubriekenregister en een register met Producten/Diensten volgens de Wet op financieel toezicht. Ook bevat het VVP Vademecum een Brancheregister maatschappijen, Expertiseregister, Salvagespecialisme register, Plaatsnamenregister en een personenregister.

De 2017/2018 editie bevat actuele gegevens van ruim 8.000 financieel adviseurs, ruim 300 maatschappijen, 340 gevolmachtigden en 250 experts. Ook zijn onder andere pensioenfondsen, zorgverzekeraars, beveiligingsbedrijven en zelfstandige actuarissen opgenomen in het Vademecum.

- Proefexemplaar*

Meer informatie:
Arjan Cornelisse,  088-64 40 623

Website: www.vvpvademecum.nl

Proefexemplaren van VVP Vademecum zijn alleen gratis beschikbaar indien u overweegt te adverteren in de uitgave.

Arjan Cornelisse

Arjan Cornelisse

Contact