archer media  >>  vacaturesite
betabanen_groot 

Titel BETABANEN.nl

De vacaturesite voor bèta’s en hoogopgeleide technici als engineers, projectleiders, analisten, senior managers, technisch specialisten, labpersoneel en meer. Dat is BETABANEN.nl Met een kwalitatief bereik van meer dan 250.000 hoogopgeleiden, vindt u snel de juiste professional voor uw vacature.

Als verticale vacaturesite is BETABANEN.nl uniek in hoge attentiewaarde en kwalitatief bereik in arbeidsmarktcommunicatie gericht op hoger opgeleiden met een technische en/of natuurwetenschappelijke achtergrond.

BETABANEN.nl onderscheidt zich tevens door het crossmediale karakter. Een vacature is zichtbaar in diverse relevante media waaronder vakbladen, websites en evenementen. Samen met haar partners in techniek, (bio)chemie en het maritieme cluster staat BETABANEN.nl in nauw contact met meer dan 250.000 bèta’s en technici in Nederland.

BETABANEN.nl is onderdeel van uitgeverij Bèta Publishers waar ook de uitgaven C2W, Technisch Weekblad, Maritiem Nederland, Medicines, Waterkracht, Mens en Molecule, de carrièrebeurs C2W Career Expo en vakcongressen The Analytical Challange en Labtechnology toe behoren.

Personeelsadvertenties in de uitgaven van Bèta Publishers worden gratis doorgeplaatst op BETABANEN.nl. Andersom komt een geplaatste vacature op BETABANEN.nl automatisch in het banenoverzicht van de relevante uitgaven.

Via het BETABANEN.nl partnernetwerk wordt het bereik verder uitgebreid. Diverse verenigingen waaronder KIVI NIRIA en de KNCV tonen de vacatures op hun website.

Meer informatie:
Bas van den Engel, Frits Dufifie, René de Wit:
070-26 29 122
Website: www.betabanen.nl

- Informatie en tarieven

Bas van den Engel

Frits Dufifie

René de Wit
rene@achermedia.nl

Contact