archer media  >> bladen  >>  maritiem nederland
maritiem_nederland_groot 
Titel Maritiem Nederland

Maritiem Nederland is een onafhankelijk opinie- en vakblad voor het gehele maritieme cluster in Nederland. Het blad wordt op gelezen door bijna 6.000 hoger opgeleiden in alle maritieme sectoren en regionale en landelijke overheden. Maritiem Nederland verschijnt 10 keer per jaar.

Binnen de redactionele formule is ruim aandacht voor innovatieve technische ontwikkelingen en toepassingen, managementvraagstukken, beleidszaken en opinie, waarbij de samenhang van de verschillende maritieme sectoren op een journalistieke wijze wordt belicht. De onafhankelijke redactieraad is samengesteld uit vertegenwoordigers van alle belangrijke maritieme organisaties in Nederland.

Maritiem Nederland is de Nederlandstalige mediapartner van Stichting Nederland Maritiem Land. Dat vergroot de zichtbaarheid en maakt Maritiem Nederland nog nadrukkelijker hét onafhankelijke opinieblad voor de Nederlandse maritieme sector.

Zowel in print als online biedt Maritiem Nederland diverse mogelijkheden om te communiceren met professionals in de maritieme sector.

- Proefexemplaar
- Tariefkaart

Meer informatie:
René de Wit, 070-26 29 124

Website: www.maritiemnederland.nl

 
Oscar-klein_zwart
René de Wit
rene@archermedia.nl


Contact