archer media  >> evenementen  >>  Labtechnology
Titel Labtechnology

Labtechnology is de vakbeurs voor professionals in het laboratorium. In 2011 vond de eerste editie van Labtechnoloy plaats. Met meer dan 75 deelnemende bedrijven en organisaties was deze eerste editie een succes. Het concept is sindsdien hetzelfde gebleven: contact tussen leverancier en eindgebruiker/afnemer op de uitgebreide beursvloer, gecombineerd met een stevig inhoudelijk programma.

De Nederlandse en Vlaamse bezoekers van Labtechnology zijn actief in het laboratorium of betrokken bij werkzaamheden in het laboratorium. Onder de bezoekers o.a. chemici, life scientists, moleculair/ farmaceutisch onderzoekers, bio medici, laboratoriumprofessionals, lab inkopers, labmanagers, etc.

De combinatie van een uitgebreide beursvloer en een interessant lezingenprogramma maakt Labtechnology uniek. Diverse onderwerpen komen in de lezingen aan bod: labautomatisering, robotics, biomarkers, biobanking, inrichting laboratoria, labmanagement van de toekomst.
Om de twee jaar wordt Labtechnology gecombineerd met The Analytical Challenge, een programma over analytische chemie.

Op de uitgebreide beursvloer van Labtechnology worden innovatieve laboratoriumproducten getoond. De beursvloer van Labtechnology bestaat uit standaardstands waarin alle faciliteiten zijn voorzien. Een standaardstand is uitgerust met: vloerbedekking, verlichting, elektriciteit, een balie en een statafel met krukken. Maar ook eigen standbouw is mogelijk.

Labtechnology biedt diverse mogelijkheden om in contact te komen met beslissers en beïnvloeders in de laboratoriumwereld.

Meer informatie:
Bas van den Engel, 088-64 40 655

Website: www.labtechnology.nl

Bas-klein 
Bas van den Engel
bas@archermedia.nl

Contact